fbpx

Gevelisolatie

Een sierpleister met thermische gevelisolatie voor je woning?

Thermische gevelisolatie systemen zijn inmiddels flink ingeburgerd in heel Europa. Maar smaken verschillen. Van land tot land, van regio tot regio, van persoon tot persoon. Los van het technische nut wil het oog ook wat. De juiste textuur in de juiste kleur. Of er nu gekozen wordt voor een organische of minerale afwerking, Kadrement biedt de gepaste oplossing voor elke situatie, dit altijd geplaatst door een specialist met tal van afwerkingsmogelijkheden nl. crepi, combinatie pleister en baksteenstrips.

Thermische gevelisolatie,  dit zowel voor nieuwbouw als renovatie , tot nul – energie woning.

Meewerken aan een beter milieu

Met de EPB-regelgeving die door de overheid in het leven werd geroepen, wordt u als bouwer of verbouwer verplicht om verstandiger om te springen met energie. Eén van de domeinen waar nog veel winst kan geboekt worden met een relatief kleine investeringskost is het veel beter thermisch isoleren van onze woningen.

Uw verwamingskosten drukken

Bovendien is besparen op uw energieverbruik niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee; u kan immers tot 50% besparen op uw verwarmingsenergie.
Daar komt nog bij dat de thermische gevelisolatie een meerwaarde verleent aan uw woning (bij een eventuele toekomstige verkoop moet u immers een energieprestatiecertificaat voorleggen) én dat het metselwerk beter beschermd wordt door de beperking van de temperatuurschommelingen. Een dubbele win-win situatie dus!

Een moderne uitstraling van je gevel in combinatie met uitstekend isolerende eigenschappen!

Door het toepassen van de meest moderne technologie zijn onze afwerklagen per definitie zeer goed bestand tegen de invloeden van mos, algen en atmosferische vervuiling. Een extreem goede bescherming wordt gewaarborgd door het toepassen van onze eindpleisters.

Afwerkingsmogelijkheden

Afwerkings- mogelijkheden

Voor uw gevelisolatie kunnen we u de volgende mogelijkheden aanbieden.

1. Crepi

Eén van de makkelijkste manieren om van je woning een compleet geïsoleerd volume te maken is door deze te bezetten met isolatie en crepi.

2. Steenstrips

Steenstrips zijn verzaagde schijfjes baksteen van circa 2 cm dik.

Enkele realisaties

vierkant symbool logo