Gevelisolatie

Een sierpleister met thermische gevelisolatie voor je woning?

Thermische gevelisolatie systemen zijn inmiddels flink ingeburgerd in heel Europa. Maar smaken verschillen. Van land tot land, van regio tot regio, van persoon tot persoon. Los van het technische nut wil het oog ook wat. De juiste textuur in de juiste kleur. Of er nu gekozen wordt voor een organische of minerale afwerking, Kadrement biedt de gepaste oplossing voor elke situatie, dit altijd geplaatst door een specialist met tal van afwerkingsmogelijkheden nl. crepi, combinatie pleister en baksteenstrips.

Thermische gevelisolatie,  dit zowel voor nieuwbouw als renovatie , tot nul – energie woning.

Meewerken aan een beter milieu

Met de EPB-regelgeving die door de overheid in het leven werd geroepen, wordt u als bouwer of verbouwer verplicht om verstandiger om te springen met energie. Eén van de domeinen waar nog veel winst kan geboekt worden met een relatief kleine investeringskost is het veel beter thermisch isoleren van onze woningen.

Uw verwarmingskosten drukken!

Bovendien is besparen op uw energieverbruik niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee; u kan immers tot 50% besparen op uw verwarmingsenergie.
Daar komt nog bij dat de thermische gevelisolatie een meerwaarde verleent aan uw woning (bij een eventuele toekomstige verkoop moet u immers een energieprestatiecertificaat voorleggen) én dat het metselwerk beter beschermd wordt door de beperking van de temperatuurschommelingen. Een dubbele win-win situatie dus!

crepi rijwoning

Een moderne uitstraling van je gevel in combinatie met uitstekend isolerende eigenschappen!

Door het toepassen van de meest moderne technologie zijn onze afwerklagen per definitie zeer goed bestand tegen de invloeden van mos, algen en atmosferische vervuiling. Een extreem goede bescherming wordt gewaarborgd door het toepassen van onze eindpleisters.

Afwerkingsmogelijkheden

Voor uw gevelisolatie kunnen we u de volgende mogelijkheden aanbieden

Crepi

Eén van de makkelijkste manieren om van je woning een compleet geïsoleerd volume te maken is door deze te bezetten met isolatie en crepi.

Modieuze look

U kunt verouderde, vuile, afschuwelijke muren een modieuze look geven.

Ideale combinatie met gevelisolatie

Isoleren van buitenaf veel eenvoudiger dan isoleren van binnenuit. Je verliest binnenin geen kostbare ruimte en je hoeft je interieur ook niet te beschadigen

Kleurvast

Siliconenpleister is zeer kleurvaster waardoor je gevelrenovatie er jarenlang als nieuw zal uitzien.

Waterafstotend

Door je gevel af te zetten met isolatie en met crepi te laten bepleisteren bescherm je ook de onderliggende constructie tegen vocht en vriesweer.

Goede investering

Je zal de energiefactuur drastisch zien dalen en je woning zal er weer als nieuw uitzien.

Waardevermeerdering van uw gevel

Het E-peil en de isolatiewaarde van de huizen zijn steeds meer een belangrijke factor bij het aankopen van een nieuwe woning.

Steenstrip

Steenstrips zijn verzaagde schijfjes baksteen van circa 2 cm dik.

Ideaal in combinatie met onze isolatie

De steenstrips kunnen rechtstreeks op de isolatie gekleefd worden.

Authentiek gevoel

Zonder dat je de tijd en plaats nodig hebt zoals met een echte baksteen.

Enkele realisaties