Voordelen Staalframe

Als aannemer realiseren wij particuliere nieuwbouw- en renovatieprojecten sneller, praktischer en duurzamer met onze innovatieve staalframebouwmethode

Win massa’s tijd dankzij het snelle bouwproces

Wij gaan voor wind- en waterdicht in 1 week. Straf hé. Hoe doend we dat?

Het meeste werk verzetten we voor de effectieve bouwfase in ons atelier. daar monteren we de stalen profielen volgens plan. Openingen voor ramen en deuren worden millimeter nauwkeurig voorzien. Dit betekent dat ramen en deuren besteld worden op het moment dat de frames in productie gaan. Eenmaal op de werf monteren we alle voorbereide frames. Hiervoor zijn geen zware gereedschappen vereist en bovendien zijn we niet weersafhankelijk. Dat maakt de beloofde supersnelle bouwfase mogelijk.

Haal voordeel uit het eenvoudige bouwproces

De stalen frames zijn erg licht en zeer hanteerbaar.

Vaak is er dus geen kraan of lift nodig om de constructie te plaatsen. De slanke stalen frames maximaliseren de binnenruimte. U krijgt dus extra ruimte! Er is ook geen sprake van geknoei met kabels en buizen, want de uitsparingen voor nutsvoorzieningen worden voorzien in de frames.

Voor de gevelafwerking zijn er esthetische oplossingen naar ieders smaak. Zelfs premontage van gevelafwerkingen in het atelier is mogelijk. Alweer tijdswinst. Bovendien kan u rekenen op ons voor de afwerking. Wij zijn uw partner van plan tot oplevering.

Een duurzamer resultaat: met staal bent u uw leven lang goed

Weet u nog? Superman, de man van staal! Staal is sterk en niet kapot te krijgen. Het heeft de hoogste sterkte-gewichtsverhouding van alle bouwmaterialen en is 100% recycleerbaar.

Bovendien bouwen wij voor u met staalframeconstructie een ecologisch passiefhuis.