Voordelen

Win massa’s tijd dankzij het snelle bouw proces

Wij gaan wind en waterdicht in 1 week

Het meeste werk verzetten we voor de effectieve bouwfase in ons atelier. Daar monteren we de stalen profielen volgens plan. Openingen voor ramen en deuren worden millimeter nauwkeurig voorzien. Dit betekent dat ramen en deuren besteld worden op het moment dat de frames in productie gaan.

Eenmaal op de werf monteren we alle voorbereide frames. Hiervoor zijn geen zware gereedschappen vereist en bovendien zijn we niet weersafhankelijk. Dat maakt de beloofde supersnelle bouwfase mogelijk.

Haal voordeel uit het eenvoudige bouwproces

Voor de gevelafwerking zijn er esthetische oplossingen naar ieders smaak

De stalen frames zijn erg licht en zeer hanteerbaar. Vaak is er dus geen kraan of lift nodig om de constructie te plaatsen. De slanke stalen frames maximaliseren de binnenruimte. U krijgt dus extra ruimte! Er is ook geen sprake van geknoei met kabels en buizen, want de uitsparingen voor nutsvoorzieningen worden voorzien in de frames.

Voor de gevelafwerking zijn er esthetische oplossingen naar ieders smaak. Zelfs premontage van gevelafwerkingen in het atelier is mogelijk. Wij zijn uw partner van plan tot oplevering.

Een duurzamer resultaat: met staal bent u uw leven lang goed

Staal is sterk en niet kapot te krijgen

Weet u nog? Superman, de man van staal! Staal is sterk en niet kapot te krijgen. Het heeft de hoogste sterkte-gewichtsverhouding van alle bouwmaterialen en is 100% recycleerbaar.

Bovendien bouwen wij voor u met een staalframeconstructie een ecologisch passief huis.