Staalframebouw

Voorbeeld van een skeletbouw of staalframebouw waarbij met een stalen frame extra verdiepingen gebouwd worden op een bestaande gebouw.

Staalframebouw of skeletbouw is de toekomst

Staalframebouw is een bouwmethode waarmee we snel, nauwkeurig en duurzaam kunnen bouwen. 

Wij gebruiken staalframebouw voor nieuwbouw, renovaties, aanbouwen en zelfs optoppingen.

Sterk, een grote tijdswinst, licht van gewicht en een groot wooncomfort zijn slechts enkele voordelen van staalbouw. Met staalframebouw hebt u de keuze om modern of klassiek te bouwen met een grote verscheidenheid aan afwerking.

Bouw uw droomwoning met Kadrement.

Wat is staalframe?

Staal van topkwaliteit

Onze leverancier gebruikt een hoogwaardig gegalvaniseerd staal met een metaalcoating. Zo garanderen we samen een staalframe van topkwaliteit. Deze Magnelis® coating staat garant voor een oppervlaktebescherming op lange termijn en dat voor verschillende toepassingen. Zo is het staalframe volledig beschermd tegen corrosie.

Hoe maken we de staalprofielen?

Het koudwalsen is een vervorming van de staalplaat om een profiel te bekomen. Deze techniek van vervorming bestaat erin om de staalplaat in verschillende profielhoofden – gemonteerd op een profiellijn – te laten passeren. De profielvormer wordt gevoed door een staalrol. De profielen worden vervaardigd met een nauwkeurigheid van 1/10de mm.

Dit gebeurt volledig automatisch en met een minimum aan afval. Zo komen we tot een profiel waarbij alles voorzien is voor de opbouw en plaatsing van de  technieken (verwarming, elektriciteit, …)

Beeld van een machine in de productielijn van staalprofielen.
Staalframe skelet

Hoe maken we de wanden?

De staalprofielen worden door onze leverancier binnen, onder gecontroleerde omstandigheden, geassembleerd tot complete frames die op de bouwplaats afgeleverd worden. Dit levert tijdwinst op én een nauwkeurig product.