fbpx

Staalframebouw:

Staalframe-bouw:

bouw sneller en duurzamer

Wat is staalframebouw?

Staalframebouw of skeletbouw is de toekomst. Het is een bouwmethode waarmee we snel, nauwkeurig en duurzaam bouwen. 

Wij gebruiken staalframebouw voor nieuwbouw, renovaties, aanbouwen en zelfs optoppingen.

Sterk, een grote tijdswinst, licht van gewicht en een groot wooncomfort zijn slechts enkele voordelen van staalbouw. Met staalframebouw hebt u de keuze om modern of klassiek te bouwen met een grote verscheidenheid aan afwerking.

Wat zijn de voordelen van staalframebouw?

klok_icoon

Win massa's tijd dankzij het snelle bouwproces

Wij gaan wind- en waterdicht in 1 week

Het meeste werk verzetten we voor de effectieve bouwfase in ons atelier. Daar monteren we de stalen profielen volgens plan. Openingen voor ramen en deuren worden millimeter nauwkeurig voorzien. Dit betekent dat ramen en deuren besteld worden op het moment dat de frames in productie gaan.

Eenmaal op de werf monteren we alle voorbereide frames. Hiervoor zijn geen zware gereedschappen vereist en bovendien zijn we niet weersafhankelijk. Dat maakt de beloofde supersnelle bouwfase mogelijk.

bouw_icoon

Haal voordeel uit het eenvoudige bouwproces

De stalen frames zijn erg licht en zeer hanteerbaar. Vaak is er dus geen kraan of lift nodig om de constructie te plaatsen. De slanke stalen frames maximaliseren de binnenruimte. U krijgt dus extra ruimte! Er is ook geen sprake van geknoei met kabels en buizen, want de uitsparingen voor nutsvoorzieningen worden voorzien in de frames.

Voor de gevelafwerking zijn er esthetische oplossingen naar ieders smaak. Zelfs premontage van gevelafwerkingen in het atelier is mogelijk. Wij zijn uw partner van plan tot oplevering.

recycle_icoon

Ga voor een duurzamer resultaat: met staal bent u uw leven lang goed

Weet u nog? Superman, de man van staal! Staal is sterk en niet kapot te krijgen. Het heeft de hoogste sterkte-gewichtsverhouding van alle bouwmaterialen en is 100% recycleerbaar.

Bovendien bouwen wij voor u met een staalframeconstructie een ecologisch passief huis.

Staal van topkwaliteit

Onze leverancier gebruikt een hoogwaardig gegalvaniseerd staal met een metaalcoating. Zo garanderen we samen een staalframe van topkwaliteit. Deze Magnelis® coating staat garant voor een oppervlaktebescherming op lange termijn en dat voor verschillende toepassingen. Zo is het staalframe volledig beschermd tegen corrosie.

vierkant symbool logo